Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

goch cf (1334856) - carballo06 (991067) » 330162401: T33/R2

Copa 330162401 Información oficial sobre el partido 330162401 en Hattrick

30.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

bakerinos!!! Alineación oficial del equipo 'bakerinos!!!' en el partido 4 - 3 carballo06 Alineación oficial del equipo 'carballo06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bakerinos!!! Alineación oficial del equipo 'bakerinos!!!' en el partido 0 - 2 carballo06 Alineación oficial del equipo 'carballo06' en el partido
Tiene mucha potra 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bakerinos!!!

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del bakerinos!!! s'esgargamellaven dempeus per esperonar Seniko Iturbide que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): bakerinos!!! va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Clodomiro Ramos Alonso, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip bakerinos!!! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arist Böhnemann va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): bakerinos!!! s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Daniel Montlló per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Roman Skuk va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arist Böhnemann de bakerinos!!! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

carballo06

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Josep Maria Gil-Robles va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jere Bergman que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a carballo06.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de carballo06 van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Jerker Gustavsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iliya Dimov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): carballo06 quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Maria Gil-Robles va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Lopez García va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jerker Gustavsson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Roman Skuk rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Serdar Suran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.