Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botellon en la plaza (434477) - jufranhelo c f (439419) » 32972059: T13/J8/VII

Liga 32972059 Información oficial sobre el partido 32972059 en Hattrick

26.03.2005 15:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 8 / VII.96 (38132)

Botellon en la plaza Alineación oficial del equipo 'Botellon en la plaza' en el partido 0 - 2 Spanish Psico Alineación oficial del equipo 'Spanish Psico         ' en el partido
0 - 1 Jan-Willem Herrewijnen (47')
0 - 2 Jan-Willem Herrewijnen (59')
Botellon en la plaza Alineación oficial del equipo 'Botellon en la plaza' en el partido 0 - 2 Spanish Psico Alineación oficial del equipo 'Spanish Psico         ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Botellon en la plaza Alineación oficial del equipo 'Botellon en la plaza' en el partido 1 - 4 Spanish Psico Alineación oficial del equipo 'Spanish Psico         ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botellon en la plaza

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Botellon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Albuquerque en un 1 contra 1 amb el porter Richard Radford, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Botellon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Per ''Ösking'' Birgersson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Richard Radford.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Botellon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Per ''Ösking'' Birgersson en un 1 contra 1 amb el porter Richard Radford, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Pedro Vinagre va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Per ''Ösking'' Birgersson de Botellon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Jiménez de Botellon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Spanish Psico

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jan-Willem Herrewijnen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan-Willem Herrewijnen va augmentar l'avantatge de Hispanos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Hispanos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Jan-Willem Herrewijnen va quedar-se sol davant el porter Pablo Cervantes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alberto Jiménez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Navarro de Hispanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benoît Curier de Hispanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugeniusz Kwolek de Hispanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.