Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - CULLAR F.C (31133) » 32872688: T13/J5/IV

Liga 32872688 Información oficial sobre el partido 32872688 en Hattrick

05.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 5 / IV.23 (3446)

alvarece Alineación oficial del equipo 'alvarece' en el partido 2 - 1 KUNE DO Alineación oficial del equipo 'KUNE DO' en el partido
0 - 1 Jean-Paul Rietema (36')
Fermí Arevalo (59') 1 - 1
Fermí Arevalo (79') 2 - 1
alvarece Alineación oficial del equipo 'alvarece' en el partido 2 - 1 KUNE DO Alineación oficial del equipo 'KUNE DO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alvarece Alineación oficial del equipo 'alvarece' en el partido 4 - 0 KUNE DO Alineación oficial del equipo 'KUNE DO' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alvarece

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fabriciano Fernández la va rematar Fermí Arevalo amb una magnífica volea que va fer pujar per a alvarece el 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Fermí Arevalo va donar a alvarece un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): alvarece va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Mikael Jacobsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sandu Daia va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Mario Trujillo Cabrera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Sandu Daia de alvarece gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fermí Arevalo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Andreas Karlsson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): alvarece es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Mas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Gutiérrez al camp.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Després de 89 minuts, alvarece va veure com el seu jugador Douwe van Rijn havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jesús Roselló entraria per ocupar el seu lloc.

KUNE DO

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Jean-Paul Rietema va marcar al minut 36 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): KUNE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Anders Månsson des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martín Grondona de KUNE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Martín Grondona es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.