Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

killers.f.c (47669) - Atletico Alcorcon FC (30617) » 32870660: T13/J2/III

Liga 32870660 Información oficial sobre el partido 32870660 en Hattrick

12.02.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 2 / III.3 (3410)

Useras Alineación oficial del equipo 'Useras' en el partido 4 - 2 mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido
Kenny Hermansson (22') 1 - 0
Heikki Seppänen (39') 2 - 0
Ferenc Matteis (39') 3 - 0
3 - 1 Félix Lopez (47')
Roland Soolo (49') 4 - 1
4 - 2 Gabriel Frãtilã (49')
Useras Alineación oficial del equipo 'Useras' en el partido 4 - 2 mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Useras Alineación oficial del equipo 'Useras' en el partido 2 - 1 mestisos do porto alegre Alineación oficial del equipo 'mestisos do porto alegre' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Useras

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Kenny Hermansson va donar a Useras un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Useras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heikki Seppänen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Ferenc Matteis va incrementar l'avantatge de Useras amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Roland Soolo va augmentar l'avantatge de Useras a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Austin Crain de Useras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roland Soolo de Useras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

mestisos do porto alegre

Goles Goles

  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): mestisos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Félix Lopez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Félix Lopez va acabar en una passada genial cap al jugador de mestisos Gabriel Frãtilã, que va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Juan Idigoras, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Alcazar Yunta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Federico Horta de mestisos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Félix Lopez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niklas Åhnell de mestisos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): mestisos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl San Emeterio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Parapertusa al camp.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59 de partit, el jugador José Francisco Ramírez de mestisos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.