Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - los verdes balompie (30686) » 32870284: T13/J6/Primera

Liga 32870284 Información oficial sobre el partido 32870284 en Hattrick

12.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / Primera (3403)

Asako Pako Alineación oficial del equipo 'Asako Pako' en el partido 2 - 0 Black Taks Alineación oficial del equipo 'Black Taks' en el partido
Sylweriusz Mielnicki (36') 1 - 0
Simon Campbell (42') 2 - 0
Asako Pako Alineación oficial del equipo 'Asako Pako' en el partido 2 - 0 Black Taks Alineación oficial del equipo 'Black Taks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asako Pako Alineación oficial del equipo 'Asako Pako' en el partido 1 - 1 Black Taks Alineación oficial del equipo 'Black Taks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asako Pako

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Sylweriusz Mielnicki va donar a Asako un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Asako va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Simon Campbell, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asako va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adulfo Ramírez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jeromos Mátyus va marxar per velocitat al minut 71 i va fer una passada de la mort a Sylweriusz Mielnicki, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Álvaro Pereira Campos al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Cerezo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stephen McEntee de Asako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sylweriusz Mielnicki de Asako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Black Taks

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Marcelino Ruiz va fer una estirada espectacular al minut 57, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Salvador Moreno.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Mickey Phelan de Black va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): José Díaz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Després de 43 minuts, Black va veure com el seu jugador Juan Jose Iriarte havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Rodrigo Sánchez entraria per ocupar el seu lloc.