Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winden FC (1584002) - Tumis Club (436018) » 321264702: T33/J12/X

Liga 321264702 Información oficial sobre el partido 321264702 en Hattrick

11.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.3062 (171389)

Aminoglucósidos Alineación oficial del equipo 'Aminoglucósidos' en el partido 1 - 0 Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aminoglucósidos Alineación oficial del equipo 'Aminoglucósidos' en el partido 0 - 2 Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aminoglucósidos

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Károly Csaszni de Aminoglucósidos aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aminoglucósidos, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Timo Särkisaari va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): José Serrano Redondo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Manuel Elorregui. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Aminoglucósidos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Károly Csaszni no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Mandiá al camp.
  • 096 Minuto 62 (Lesión (no subst.)): Aminoglucósidos sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Salva Frutos no va poder acabar el partit.
  • 093 Minuto 66 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Aminoglucósidos, Juan Mattioli va caure lesionat al minut 66, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Os Furrus

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Oskar Friesen va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Renato Gastaldi, al minut 37 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Diego Muñiz va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Elorregui va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Michel Esseni va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Manuel Elorregui va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Surapong Rattanawadee per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Furrus creava perill des de la dreta al minut 88, però en Manuel Elorregui, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Peter Kaster desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Urdinso Gaztelusarri.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renato Gastaldi de Furrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Diego Muñiz de Furrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Urdinso Gaztelusarri va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Juan Antonio Gurruchaga de Furrus va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Surapong Rattanawadee va prendre el seu rol al minut 40.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Noam Parann de Furrus va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Peter Kaster va entrar en el seu lloc.