Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreamers Team (993780) - Ácido Desoxirribonucleico FC (30714) » 321196077: T33/J5/X

Liga 321196077 Información oficial sobre el partido 321196077 en Hattrick

23.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.1837 (167092)

Chelva C.F. Alineación oficial del equipo 'Chelva C.F.' en el partido 3 - 2 ovilamartin Alineación oficial del equipo 'ovilamartin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chelva C.F. Alineación oficial del equipo 'Chelva C.F.' en el partido 3 - 0 ovilamartin Alineación oficial del equipo 'ovilamartin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelva C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Chelva va posar-se per davant 1 - 0 al minut 9, quan Txaber Izko va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chelva van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gonzalo Collel va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Chelva va agafar avantatge al minut 74 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Txaber Izko fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jesús Irayueta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chelva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): El Chelva se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 44, en Ioan Panaitescu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Chelva ho intentava per la dreta per mitjà de Gonzalo Collel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Chelva va deixar en bona posició a en Ioan Panaitescu per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Chelva per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Txaber Izko va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Collel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Juliano Ojeda de Chelva va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Bucci va prendre el seu rol al minut 36.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Aureliano Gallinato va sortir coix del terreny de joc, substituït per 彭 (Peng) 顺源 (Shunyuan). L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Eduardo Ozuna tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

ovilamartin

Goles Goles

  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): Vito Seoane va empatar per a ovilamartin, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ovilamartin el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vito Seoane va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ovilamartin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fernando Echebarría, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ovilamartin, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Menandro Ónix va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Víctor Castañé de ovilamartin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Pedro Santorromán de ovilamartin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.