Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Billys CF (118014) - GOLD FERRANDUEL (313458) » 321046044: T33/J3/IX

Liga 321046044 Información oficial sobre el partido 321046044 en Hattrick

09.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.1206 (176701)

Legendarias Alineación oficial del equipo 'Legendarias' en el partido 1 - 2 Once Rayas F.C Alineación oficial del equipo 'Once Rayas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legendarias Alineación oficial del equipo 'Legendarias' en el partido 1 - 1 Once Rayas F.C Alineación oficial del equipo 'Once Rayas F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,7 % 38,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legendarias

Goles Goles

  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Candido De Furia va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Legendarias, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alfredo Rodríguez de Legendarias va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Franciscano Bermejo de Legendarias es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 77, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Gonzalo Villarén semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Once Rayas F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Roland van Liempd va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 16.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roland van Liempd, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rayas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gelwin Jonkers va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sertan Getir va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Atte Riivari va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Chagai Keren va marxar per velocitat al minut 67 i va fer una passada de la mort a Virgil Capogna, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Gelwin Jonkers de Rayas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Chagai Keren ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.