Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aldeperrak (796786) - Void Acoustics (1600487) » 321027919: T33/J8/IX

Liga 321027919 Información oficial sobre el partido 321027919 en Hattrick

14.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / IX.882 (61153)

aldeperrak Alineación oficial del equipo 'aldeperrak' en el partido 2 - 4 Blackbeards Termidor Alineación oficial del equipo 'Blackbeards Termidor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aldeperrak Alineación oficial del equipo 'aldeperrak' en el partido 2 - 0 Blackbeards Termidor Alineación oficial del equipo 'Blackbeards Termidor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aldeperrak

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Eufemio Caamaño va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Andre Dyg Jelle, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manos Markoyiannakis arribés a peus de Pius Rümbeli, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a aldeperrak el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): aldeperrak va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adrien De Sousa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Carlos Selva va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Javier Hernández va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Blackbeards Termidor

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roger Körmeling de Termidor va fer un bon esprint per escapar-se de Sébastien Hautcœur i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Fernando Vidal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iver Resch de Termidor va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Termidor el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fernando Vidal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Iver Resch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Vidal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Termidor que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Àngel Lledó de Termidor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Vidal de Termidor es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Després de 16 minuts jugats, Ciro Princigalli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vladimir Nordkvist.