Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borsitas FC (1590121) - S.D. Dos Tréboles (796694) » 320984781: T33/J3/IX

Liga 320984781 Información oficial sobre el partido 320984781 en Hattrick

09.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.112 (60383)

f.c thebronx Alineación oficial del equipo 'f.c thebronx' en el partido 3 - 2 Imperial de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Imperial de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c thebronx Alineación oficial del equipo 'f.c thebronx' en el partido 2 - 0 Imperial de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Imperial de Salamanca' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c thebronx

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Raphael Mommens de thebronx, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raphael Mommens de thebronx va aconseguir igualar el partit al minut 55, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Laust Lysdal la va rematar Pedro Foxá amb una magnífica volea que va fer pujar per a thebronx el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Pedro Foxá gairebé va marcar per a thebronx des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ciprian Găvrilă va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Odilo Roo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Odilo Roo de thebronx va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Imperial de Salamanca

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 24, Herrmann Klaila va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Luca Cravarezza que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Salamanca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luca Cravarezza va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Washington Del Grossi.