Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RULO MADRID (1458832) - Rayos De El Futbol (30559) » 320981599: T33/J6/IX

Liga 320981599 Información oficial sobre el partido 320981599 en Hattrick

30.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IX.55 (60326)

RULO MADRID Alineación oficial del equipo 'RULO MADRID' en el partido 1 - 3 Unio Esportiva Roja Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RULO MADRID Alineación oficial del equipo 'RULO MADRID' en el partido 2 - 1 Unio Esportiva Roja Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Roja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RULO MADRID

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joaquín Meyer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MADRID se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): MADRID per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Nicolás Pardo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): MADRID va fer una substitució al minut 36. Domenik Trochowski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marçal Portas.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Elías Saélices de MADRID es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Josu Canaves, que no va rendir al seu nivell habitual.

Unio Esportiva Roja

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Toni Dujmov va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): El porter de Rojos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Toni Dujmov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MADRID. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luděk Lovecký la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rojos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Jiménez Huertas de Rojos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 26 va fer que Duilio Bautista de Rojos hagués d'abandonar el terreny de joc. Darko Petrović va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): En Axel Galli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.