Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heidelberg F.C. (1588977) - FC Pitxurris (1418536) » 320931483: T33/J7/VIII

Liga 320931483 Información oficial sobre el partido 320931483 en Hattrick

07.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VIII.1208 (178751)

Heidelberg F.C. Alineación oficial del equipo 'Heidelberg F.C.' en el partido 2 - 2 Remeros S.L Alineación oficial del equipo 'Remeros S.L' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Heidelberg F.C. Alineación oficial del equipo 'Heidelberg F.C.' en el partido 5 - 0 Remeros S.L Alineación oficial del equipo 'Remeros S.L' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heidelberg F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En 郝 (Hao) 恩鑫 (Enxin) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Heidelberg, un peu providencial d'en Iván Rodríguez Barba va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): 郝 (Hao) 恩鑫 (Enxin) va donar a Heidelberg un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aniceto Raxó va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Heidelberg va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Èric Brau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Philippe Swaelen.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Heidelberg va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar György Máté en un 1 contra 1 amb el porter Philippe Swaelen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Heidelberg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per György Máté, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Heidelberg va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Edelt Brichta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, György Máté de Heidelberg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador György Máté de Heidelberg s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Remeros S.L

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio Gallego va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Remeros va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Emre Eliaçık va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Terencjusz Łyko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.