Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FS Talavera (1588302) - La Oscuridad Team (1436687) » 320931176: T33/J14/VIII

Liga 320931176 Información oficial sobre el partido 320931176 en Hattrick

25.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / VIII.1202 (178745)

C. F. Karabanchel Alineación oficial del equipo 'C. F. Karabanchel' en el partido 4 - 1 Real Sensi Team Alineación oficial del equipo 'Real Sensi Team' en el partido
0 - 1 Víctor Palencia (29')
Czesław Papierowski (44') 1 - 1
Maurice Ploeger (61') 2 - 1
彭 (Peng) 光耀 (Guangyao) (77') 3 - 1
Czesław Papierowski (78') 4 - 1
C. F. Karabanchel Alineación oficial del equipo 'C. F. Karabanchel' en el partido 4 - 1 Real Sensi Team Alineación oficial del equipo 'Real Sensi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C. F. Karabanchel Alineación oficial del equipo 'C. F. Karabanchel' en el partido 2 - 3 Real Sensi Team Alineación oficial del equipo 'Real Sensi Team' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Karabanchel

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Czesław Papierowski de Karabanchel es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Maurice Ploeger, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Karabanchel se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 61.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Karabanchel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 彭 (Peng) 光耀 (Guangyao) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Remy Hubbeling ocupà el lloc d'en Gustavo Zumista al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Karabanchel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jeremy René Boxleitner va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Caldeira.

Real Sensi Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sensi prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Víctor Palencia.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Luis Vargas-Maldonado després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Karabanchel Czesław Papierowski, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Óscar Iturriaga de Sensi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Luis Vargas-Maldonado de Sensi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Sensi va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Víctor Palencia que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Emanuel Pătru la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Sensi havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en León Pavone.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): León Pavone va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sensi va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Michał Cielewicz de Sensi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emanuel Pătru de Sensi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.