Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAF CF (486610) - Athletic Sporting (778404) » 320908449: T33/J2/VIII

Liga 320908449 Información oficial sobre el partido 320908449 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.797 (54598)

Flequillos Alineación oficial del equipo 'Flequillos' en el partido 3 - 4 Athletic Sporting Alineación oficial del equipo 'Athletic Sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Flequillos Alineación oficial del equipo 'Flequillos' en el partido 3 - 6 Athletic Sporting Alineación oficial del equipo 'Athletic Sporting' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flequillos

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vladimir Ribarski de Flequillos va aconseguir igualar el partit al minut 15, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Flequillos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant José Luis Sazie en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El Flequillos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Zděnek Kubák es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Zděnek Kubák va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Flequillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alessandro Valdinoci va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Moro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Egghall de Flequillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Sporting

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En Xisco Coca va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Miguel Ventín va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Mantas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Luis Miguel Ventín donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 66, en Fernando Martín del Athletic va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pedro Mantas que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Xisco Coca que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Fernando Martín de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Velasco Tradacete va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hamilton Jota va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Mantas de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.