Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Northtown FC (1430957) - GOLOSA CF (1417067) » 320884708: T33/J3/VIII

Liga 320884708 Información oficial sobre el partido 320884708 en Hattrick

09.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.373 (54174)

AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 1 - 3 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AtLéTiCo ArAnJuEz Alineación oficial del equipo 'AtLéTiCo ArAnJuEz' en el partido 0 - 2 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtLéTiCo ArAnJuEz

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Niko Vainonen de ATLAR va demostrar les seves habilitats al minut 47 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jan Bargalló i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ATLAR, però el xut de Abel De la Calle va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel De la Calle de ATLAR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Zsolt Újfalusi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Aapo Beckman no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pardillo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Florent Chauve va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Pablo Valda va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a pardillo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, una falta xutada per Pablo Valda va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a pardillo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Eriberto Gurendes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Aldo Pedro Mayo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eriberto Gurendes es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rickard Rodstål al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aldo Pedro Mayo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aldo Pedro Mayo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frédéric Sanchez de pardillo es va guanyar la targeta groga merescudament.