Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobo cd (1578261) - SIDOSOS TEAM (121010) » 320876371: T33/J5/VIII

Liga 320876371 Información oficial sobre el partido 320876371 en Hattrick

23.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VIII.224 (54025)

Villaseca C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaseca C.F.' en el partido 1 - 3 REAL JÁEN C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'REAL JÁEN C.F. S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villaseca C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaseca C.F.' en el partido 1 - 1 REAL JÁEN C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'REAL JÁEN C.F. S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,4 % 21,4 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaseca C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 76 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Cees van Erp, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Villaseca a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Marek Malicki va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 82 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Marek Malicki no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Sergio Gacias de Villaseca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

REAL JÁEN C.F. S.A.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Pedro Filipe Alenquer va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de REAL JAEN, Ciro Viola, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Thomas Lemberger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 11, i va fer pujar el 0 - 2 per a REAL JAEN.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Mario Cañones de REAL JAEN va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Olof Stigdahl quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mario Cañones. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de REAL JAEN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Cañones va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Donatello Tisselli de REAL JAEN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Reviriego Picón va prendre el seu rol al minut 68.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del REAL JAEN puguin veure en Thomas Lemberger jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pere Sotoca el va substituir sense tenir temps d'escalfar.