Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Screamers From Hell (776606) - Atlético Malagueta (1338326) » 320852544: T33/J13/VII

Liga 320852544 Información oficial sobre el partido 320852544 en Hattrick

18.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VII.822 (38858)

cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 3 - 1 Los elegidos del infierno Alineación oficial del equipo 'Los elegidos del infierno' en el partido
Rahim Bengisoy (3') 1 - 0
Carles Soriano (7') 2 - 0
Javier Martínez Castro (83') 3 - 0
3 - 1 Lauri Ploom (87')
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 3 - 1 Los elegidos del infierno Alineación oficial del equipo 'Los elegidos del infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 4 - 0 Los elegidos del infierno Alineación oficial del equipo 'Los elegidos del infierno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cafres

Goles Goles

  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): En Carles Soriano de cafres va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Javier Martínez Castro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del elegidos. La jugada d'estratègia del cafres per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Javier Martínez Castro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Arturo Pineda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Los elegidos del infierno

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Martí Estany es va complicar la vida al minut 3 intentant esquivar Rahim Bengisoy en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del cafres, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mauro Roca va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lauri Ploom, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Alberto Troya Lopez-Sor va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Luca Alkofer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Alberto Troya Lopez-Sor de elegidos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alberto Troya Lopez-Sor va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.