Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The FabTreeHab (1415247) - chapela fc (773503) » 320824805: T33/J8/VII

Liga 320824805 Información oficial sobre el partido 320824805 en Hattrick

14.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VII.327 (38363)

The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 4 - 2 Teipon United Alineación oficial del equipo 'Teipon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 0 - 2 Teipon United Alineación oficial del equipo 'Teipon United' en el partido
Tiene mucha potra 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The FabTreeHab

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iván Alvargonzález, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FabTreeHab eren letals, i Xavier Sol va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan FabTreeHab va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eliseu Courel des de dins de l'àrea.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Xavier Sol va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): FabTreeHab va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xavier Sol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Emanuel Hodúľ.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Eliseu Courel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Alvargonzález de FabTreeHab es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Dávila de FabTreeHab va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Teipon United

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Chema Izal que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Shaiful Bahri bin Burhan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Teipon, Ismael Hernández Luna, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Chema Izal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Víctor Iñarra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Capuchines va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): Després de 44 minuts, Hans-Erik Rubinke va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però David Capuchines el va poder desviar a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34 de partit, el jugador Víctor Iñarra de Teipon es va lesionar lleugerament però va poder continuar.