Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Villanos (994841) - Atlético Corbato (801384) » 320815735: T33/J8/VII

Liga 320815735 Información oficial sobre el partido 320815735 en Hattrick

14.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VII.165 (38201)

Logroño C.F. Alineación oficial del equipo 'Logroño C.F.' en el partido 3 - 0 los makinas FC Alineación oficial del equipo 'los makinas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Logroño C.F. Alineación oficial del equipo 'Logroño C.F.' en el partido 5 - 0 los makinas FC Alineación oficial del equipo 'los makinas FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logroño C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Eraldo Meschieri va donar a LCF un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan LCF va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marc Richterich des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): LCF va augmentar la diferència quan José Fres Jaramillo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Usarralde al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marc Richterich va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LCF la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Fres Jaramillo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Haidt de LCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, 方 (Fong) 超鵬 (Chaopeng) de LCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): LCF es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Primitivo Priegue no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava 方 (Fong) 超鵬 (Chaopeng) al camp.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Ángel Arlequín va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador José Fres Jaramillo de LCF s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): Milán Török semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

los makinas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Mikhael Nervo al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Davide Gaude de makinas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikhael Nervo de makinas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.