Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgosos c.f (1578286) - R1K1 DE BRAS1L (1333754) » 320763918: T33/J4/VI

Liga 320763918 Información oficial sobre el partido 320763918 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VI.264 (14582)

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 3 - 0 Los Harukis Murakamis Alineación oficial del equipo 'Los Harukis Murakamis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 2 - 2 Los Harukis Murakamis Alineación oficial del equipo 'Los Harukis Murakamis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abdulad Calvo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pulgosos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Abdulad Calvo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Abdulad Calvo va augmentar la diferència de Pulgosos a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Tarenaldo Parada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 22, però una magnífica aturada de Manolo Remón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 61 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Abdulad Calvo estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tarenaldo Parada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Miguel Iturbust ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Los Harukis Murakamis

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 26 en Nedim Sulzberger va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antonio Guzmán Alfarache va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Antonio Guzmán Alfarache va fer una estirada espectacular al minut 27, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pedro Ramo Martínez.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Josep Bonet va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pedro Ramo Martínez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Murakamis havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 82, quan un error defensiu va deixar Josep Bonet completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): En Antonio Peláez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.