Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELM STREET F.C. (312932) - Real VicToR (773334) » 320758100: T33/J7/VI

Liga 320758100 Información oficial sobre el partido 320758100 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.160 (14478)

BOLO Alineación oficial del equipo 'BOLO' en el partido 2 - 2 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BOLO Alineación oficial del equipo 'BOLO' en el partido 0 - 2 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOLO

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Branko Emonts va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BOLO i marcant el 1 - 0.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Jorge Citjo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a BOLO.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Branko Emonts. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jonathan Holdert que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Branko Emonts va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BOLO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Real VicToR

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Pascal Trautvetter de VicToR va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Pascal Trautvetter, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Massimo Caprioli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gabriel Iriart, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El VicToR creava perill des de la dreta al minut 34, però en Gabriel Iriart, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Massimo Caprioli desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Meint Crombach va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Gait-Jan Dusseldorp l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Codina de VicToR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Gerko Nijstad es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Trond Uren.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Hermann Cechak de VicToR va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ido Shvily va prendre el seu rol al minut 74.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Trond Uren de VicToR es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.