Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dudu C.F. (773269) - Casas Bajas F.S (490564) » 320756903: T33/J1/VI

Liga 320756903 Información oficial sobre el partido 320756903 en Hattrick

26.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VI.139 (14457)

C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 1 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
Ignacio López Pilares (30') 1 - 0
Witold Niebylski (51') 2 - 0
2 - 1 Renzo de Wijkersloot (54')
C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 1 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 1 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.TuerceBotas

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio López Pilares ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, C.F.TuerceBotas es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Witold Niebylski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a C.F.TuerceBotas.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hindrik Wiewel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Witold Niebylski rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): C.F.TuerceBotas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Witold Niebylski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hindrik Wiewel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Witold Niebylski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hindrik Wiewel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Witold Niebylski de C.F.TuerceBotas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Ignasi Mira Castro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Bazkoare Goienetxe.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Marek Šneberger no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

La Encina

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Encina va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Renzo de Wijkersloot va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 16 minuts, el Encina va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nathan Benjamin Paradiesgarten va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Renzo de Wijkersloot estava fent un bon partit.