Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los gallosfc (435380) - Cultu17 (310558) » 320741863: T33/J8/V

Liga 320741863 Información oficial sobre el partido 320741863 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / V.126 (5639)

Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 2 - 1 aidepotro4 Alineación oficial del equipo 'aidepotro4' en el partido
Tayyip Çopur (16') 1 - 0
Marc Goebel (20') 2 - 0
2 - 1 Wawrzyniec Fikier (56')
Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 2 - 1 aidepotro4 Alineación oficial del equipo 'aidepotro4' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido 1 - 1 aidepotro4 Alineación oficial del equipo 'aidepotro4' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de la boca

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del chicos contenien la respiració mentre en Tayyip Çopur s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de chicos eren letals, i Marc Goebel va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Henrik Högbratt de chicos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del aidepotro4. La jugada d'estratègia del chicos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fănuş Popescu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tord Simonsen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de chicos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Daniel Knutsson de chicos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Vicent Guasch va prendre el seu rol al minut 86.

aidepotro4

Goles Goles

  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Wawrzyniec Fikier era molt més ràpid que el defensa Eduardo Antequera. Al minut 56, el jugador de aidepotro4 va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): aidepotro4 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dhanapal Gupta va desviar el xut final de Fernando Grife després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del aidepotro4 va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Fernando Grife no va poder controlar.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Calvo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Wawrzyniec Fikier quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Wawrzyniec Fikier va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dhanapal Gupta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.