Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes Alpaca SAD (436173) - AD Pétrola (1433709) » 320738313: T33/J2/V

Liga 320738313 Información oficial sobre el partido 320738313 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / V.63 (5576)

CLP Logroñes Alineación oficial del equipo 'CLP Logroñes' en el partido 2 - 2 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
0 - 1 Helenio Andrade (34')
Jesús Maestre Salinas (53') 1 - 1
1 - 2 Helenio Andrade (75')
Mi?owit Gochnio (80') 2 - 2
CLP Logroñes Alineación oficial del equipo 'CLP Logroñes' en el partido 2 - 2 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CLP Logroñes Alineación oficial del equipo 'CLP Logroñes' en el partido 1 - 2 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLP Logroñes

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 del partit, el jugador Jesús Maestre Salinas de Logroñes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Miłowit Gochnio igualava per Logroñes en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Baldenweg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Juan Lancha Pacheco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Logroñes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Harmen-Jan Broekmans, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miłowit Gochnio de Logroñes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Ulrich Hörhager de Logroñes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Laurent Comte va prendre el seu rol al minut 33.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Jesús Maestre Salinas. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

labradores del yukon

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Helenio Andrade va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Helenio Andrade donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Appie Granneman va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Perfeito Antepazo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Maciej Olas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marinus Koops va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.