Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVG STeam (1332183) - F.C.PORSEGUERA (1455053) » 320737719: T33/J7/V

Liga 320737719 Información oficial sobre el partido 320737719 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / V.52 (5565)

Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 2 - 0 El Albaricoque Mecanico Alineación oficial del equipo 'El Albaricoque Mecanico' en el partido
José Orando Clare (47') 1 - 0
Alexandre Gasse (68') 2 - 0
Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 2 - 0 El Albaricoque Mecanico Alineación oficial del equipo 'El Albaricoque Mecanico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 2 - 0 El Albaricoque Mecanico Alineación oficial del equipo 'El Albaricoque Mecanico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alexandros FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alexandros contenien la respiració mentre en José Orando Clare s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Alexandros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alexandre Gasse va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Jori Kämmerer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Yiorgis Katsanikos de Alexandros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Orando Clare de Alexandros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Pierre Fournier de Alexandros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Ludovic Carlot de Alexandros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Peter Erstrand no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

El Albaricoque Mecanico

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Silvester Osa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Albaricoque que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Silvester Osa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Koen Pierson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Fabián Cantú es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gonzalo Sánchez Valera.