Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportiva (485481) - Fervellasverzas C.F (1335660) » 320730551: T33/J8/III

Liga 320730551 Información oficial sobre el partido 320730551 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / III.4 (3411)

Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 1 - 3 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
Manolo Cuadérnigas (26') 1 - 0
1 - 1 Fernando Flaquer (54')
1 - 2 Amilaitz Uberuaga (78')
1 - 3 Enrique Béjar (83')
Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 1 - 3 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 2 - 1 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportiva

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 una excel·lent centrada de Nuno Sabrosa va arribar a Manolo Cuadérnigas, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Flavius Muscalu va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Juan Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sırrı Demirbilek va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Deportiva va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Julián Morón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Sırrı Demirbilek de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ottmar Lilie de Deportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Deportiva, en Julián Morón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ferbellomoverzas C.F

Goles Goles

  • 160 Minuto 54 (Gol de falta): Fernando Flaquer va empatar per a Ferbellomoverzas, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Amilaitz Uberuaga de Ferbellomoverzas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, Ferbellomoverzas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Béjar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ferbellomoverzas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomàs Garrigosa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Amilaitz Uberuaga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Froila Murillo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Després de 56 minuts jugats, David Durán Alba es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francisco José Cladera.