Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acabaos de la Vida F.C. (1460089) - La Estrada FC (124916) » 318067011: T33/R1

Copa 318067011 Información oficial sobre el partido 318067011 en Hattrick

23.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

Acabaos de la Vida F.C. Alineación oficial del equipo 'Acabaos de la Vida F.C.' en el partido 1 - 0 Atleti Zizu Alineación oficial del equipo 'Atleti Zizu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Acabaos de la Vida F.C. Alineación oficial del equipo 'Acabaos de la Vida F.C.' en el partido 2 - 0 Atleti Zizu Alineación oficial del equipo 'Atleti Zizu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acabaos de la Vida F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 106 (Gol de penalti): Corria el minut 106, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Acabaos s'avançava en el marcador després que en Ivan Totev xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Acabaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aljaž Lah en un 1 contra 1 amb el porter Matteo Di Bartolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivan Totev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Bram Braun va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96, Zétény Rudas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Zétény Rudas de Acabaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bram Braun de Acabaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Souleymane Koïta no li va importar gens ni mica.

Atleti Zizu

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Víctor Florit que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 239 Minuto 95 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Tinus Nijland va servir per deixar enrere el gegant Adrián Navas al minut 95, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Matteo Di Bartolo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atleti es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.