Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Screamers From Hell (776606) - barnadragons (799228) » 314908693: T32/R4

Copa 314908693 Información oficial sobre el partido 314908693 en Hattrick

22.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 4

cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 0 - 4 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 1 - 6 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cafres

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): cafres va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan 马 (Ma) 泽 (Ze) va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ricardo Villasana va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 36 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 80 amb una falta ben llançada per en Walter Giorgio Stilli, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 81 en 马 (Ma) 泽 (Ze) ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rahim Bengisoy el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Ricardo Villasana des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): cafres va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 85, però el xut va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): cafres va fer una substitució al minut 75. Juha Yrjölä va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Arturo Pineda.

barnadragons

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jörg Wachter es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 14 de partit va donar a barnadragons l'avantatge per 0 - 2. Leon Luca Bammann en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Radboud Baumgarte de barnadragons va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leon Luca Bammann, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tozé Martins dos Santos de barnadragons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleksander Skórzewski.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Yann Graindorge no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Radboud Baumgarte estava fent un bon partit.