Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Screamers From Hell (776606) - Real Sanchinarro FC (124365) » 314676296: T32/R3

Copa 314676296 Información oficial sobre el partido 314676296 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 3 - 2 VisRed Alineación oficial del equipo 'VisRed' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 1 - 4 VisRed Alineación oficial del equipo 'VisRed' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cafres

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Walter Giorgio Stilli va treure un córner llarg cap al segon pal que en 马 (Ma) 泽 (Ze), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rahim Bengisoy va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carles Soriano es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Regis Manuel Liévano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Walter Giorgio Stilli va sortir molt desviat al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Carles Soriano de cafres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VisRed

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del VisRed va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oriol Reixac, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, VisRed va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Raúl Soto Campo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Diego Sánchez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Javier Grimoldi quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Domenik Rautenberg va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Diego Sánchez, al minut 87 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Ignacio Giménez Reyna de VisRed va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Måns Lyhbrant va entrar en el seu lloc.