Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragón rangers (1371837) - Sporting de San Juan Duz (488457) » 305626500: T32/J5/X

Liga 305626500 Información oficial sobre el partido 305626500 en Hattrick

01.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / X.3239 (181806)

Dragón rangers Alineación oficial del equipo 'Dragón rangers' en el partido 5 - 1 los megagalacticos Alineación oficial del equipo 'los megagalacticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dragón rangers Alineación oficial del equipo 'Dragón rangers' en el partido 6 - 0 los megagalacticos Alineación oficial del equipo 'los megagalacticos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragón rangers

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del rangers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfred Banús, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Froilán Abano, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del rangers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 29.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): rangers va augmentar la diferència quan Joan Espinàs no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan rangers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de César Verdeces des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Enrique Pleyán va incrementar l'avantatge de rangers amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Enrique Pleyán va fallar un penal al minut 32.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felip Nart no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Froilán Abano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de rangers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Espinàs de rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Solís de rangers es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del rangers puguin veure en Morgan Baugh jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Dani Lera Hernández el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Rafael Vasco es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Víctor Gomis.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en César Verdeces no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Joan Espinàs probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

los megagalacticos

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip megagalacticos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Albert Oliu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Al minut 19 de partit, Andreu Ruano de megagalacticos va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandro Casais de megagalacticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Josep Trepat de megagalacticos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.