Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATV F.C. (1333061) - Taratian (1372413) » 305602059: T32/J12/X

Liga 305602059 Información oficial sobre el partido 305602059 en Hattrick

19.02.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / X.2802 (171129)

Pani-Films Cd Alineación oficial del equipo 'Pani-Films Cd' en el partido 0 - 10 MALAGA TIGRE Alineación oficial del equipo 'MALAGA TIGRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pani-Films Cd Alineación oficial del equipo 'Pani-Films Cd' en el partido 0 - 6 MALAGA TIGRE Alineación oficial del equipo 'MALAGA TIGRE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pani-Films Cd

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Jonas Brakstad va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Sergi Salarich de Pani-Films va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): El jugador de Pani-Films Pierino Medeossi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillaume Sempé va entrar en el seu lloc.

MALAGA TIGRE

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): MALAGA va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Eustasio Arenas Arnal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Juan Luis Estigarribia va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Cosme Ferran de MALAGA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 15. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 25 minuts de joc, Luis Pablo Gaynna, corrent com un esperitat, superà primer Walter Colluto per velocitat, i després el porter posant el 0 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Luis Pablo Gaynna va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, MALAGA va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pau Castells, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pep Llàcer de MALAGA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 67 de partit.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Luis Estigarribia va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 8 al minut 81.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luis Pablo Gaynna va augmentar l'avantatge de MALAGA a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MALAGA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Luis Estigarribia es rifés el porter i marqués el 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Pablo Gaynna, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Pablo Gaynna va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Baltasar Briz per la seva rapidesa. Al minut 64 va intentar marxar per velocitat d'en Raimon Ferriols, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Ramírez.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Miguel Ugarte s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): En Cosme Ferran va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.