Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeones80 (491084) - Real Alcolea CF (1462437) » 305542712: T32/J1/X

Liga 305542712 Información oficial sobre el partido 305542712 en Hattrick

04.12.2010 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.1743 (166998)

Cascarubias Alineación oficial del equipo 'Cascarubias' en el partido 2 - 1 gozasen erreala Alineación oficial del equipo 'gozasen erreala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cascarubias Alineación oficial del equipo 'Cascarubias' en el partido 1 - 2 gozasen erreala Alineación oficial del equipo 'gozasen erreala' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascarubias

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Francisco Castro-Girona arribés a peus de Severiano Boado, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cascarubias el 1 - 0.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Severiano Boado de Cascarubias va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Severiano Boado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cascarubias va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Toro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Máximo Navarro ocupà el lloc d'en Raúl Toro al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Cascarubias quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

gozasen erreala

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de gozasen. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Fernando Segovia García xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gundar Cortiñas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Rafael Serrano quasi aconsegueix empatar per gozasen al minut 33, però Juan Echenagusia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jeremías Arrieta quasi redueix la diferència al marcador al minut 35, però una gran estirada d'en Juan Echenagusia va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 56 en Maruny Ferrueros va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Echenagusia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Víctor Cabasés va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.