Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrigudos (1372009) - U.D.Almería (1421409) » 305520162: T32/J6/X

Liga 305520162 Información oficial sobre el partido 305520162 en Hattrick

08.01.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.1340 (166595)

FC Ole Alineación oficial del equipo 'FC Ole' en el partido 1 - 1 Cannabis Team Alineación oficial del equipo 'Cannabis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Ole Alineación oficial del equipo 'FC Ole' en el partido 2 - 2 Cannabis Team Alineación oficial del equipo 'Cannabis Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ole

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ole va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mauro Gálvez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ole va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauro Gálvez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Miguel Benlliure es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Pulido de Ole la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Jon Ertze de Ole va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Federico Velasco López va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en Miguel Benlliure de Ole va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Ole va fer una substitució al minut 77. Toni Velo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pepe González-Remusgo.

Cannabis Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Gaber Orehek va posar els visitants Cannabis per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Sánchez Morente ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Melena després que el jugador de Cannabis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Abílio Barros no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.