Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soto de alller (779357) - Sonisis (124152) » 305467932: T32/J10/X

Liga 305467932 Información oficial sobre el partido 305467932 en Hattrick

05.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.407 (96490)

INDEPENDENT TRUCK Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENT TRUCK' en el partido 2 - 4 Danilo's Club Alineación oficial del equipo 'Danilo's Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
INDEPENDENT TRUCK Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENT TRUCK' en el partido 1 - 6 Danilo's Club Alineación oficial del equipo 'Danilo's Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDEPENDENT TRUCK

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El INDEPENDENT no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Josep Lluís Orrit es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Parada de INDEPENDENT va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Tomàs Resclosa que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Lluís Orrit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Danilo's Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Luis Pellón donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Cristian Velicu de Danilos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antón Espantoro, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en 庞 (Pang) 综信 (Zongxin) se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de 习 (Xi) 镕南 (Rongnan) que va anotar el 2 - 3 per a INDEPENDENT sense cap impediment.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): José Félix Ríos Gómez va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Danilos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Chusé Barbón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Chusé Barbón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Antón Espantoro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Danilos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Aneiros de Danilos es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Luis Pellón de Danilos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.