Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bostjalona (314295) - antitu (440569) » 305452216: T32/J1/X

Liga 305452216 Información oficial sobre el partido 305452216 en Hattrick

04.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.127 (96210)

F.C Eurión Alineación oficial del equipo 'F.C Eurión' en el partido 6 - 0 Elche_Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Elche_Ilicitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C Eurión Alineación oficial del equipo 'F.C Eurión' en el partido 8 - 0 Elche_Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Elche_Ilicitano' en el partido
Tiene mala suerte 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Eurión

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Óscar Sarmiento va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Eurión.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Eurión va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Reinaldo Cuntis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Marc Camañes va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 68 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eduardo Manuel Ariño es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Eurión pel centre va donar un gran resultat: el gol de Humberto Ameixa va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Reinaldo Cuntis va incrementar l'avantatge de Eurión amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rodrigo Picazo García no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dionisio del Monte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Manuel Ariño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Humberto Ameixa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Aniano Maceira va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduardo Manuel Ariño va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Gámez de Eurión va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Elche_Ilicitano

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Antonio Martínez Castro amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Ernesto Ochoa Casado de Elche_Ilicitano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Catón.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Rodrigo Picazo García ocupà el lloc d'en Arnau Llorens al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de Elche_Ilicitano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.