Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Rivas (1585217) - Cacereños (1420284) » 305451997: T32/J3/X

Liga 305451997 Información oficial sobre el partido 305451997 en Hattrick

18.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / X.123 (96206)

Maiikels team Alineación oficial del equipo 'Maiikels team' en el partido 3 - 1 borjaboada Alineación oficial del equipo 'borjaboada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maiikels team Alineación oficial del equipo 'Maiikels team' en el partido 4 - 1 borjaboada Alineación oficial del equipo 'borjaboada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maiikels team

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Fivos Gkatzas el va rematar George Diculescu amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Gallardo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Maiikels es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ionică Nedelcu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Maiikels.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Jesper Holzhacker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maiikels se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dante Savino va rematar alt.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, George Diculescu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miqui Fabra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Gallardo.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dante Savino de Maiikels es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Fivos Gkatzas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

borjaboada

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dennis Crijne quedar desmarcat i marcar per a borjaboada al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Valentí Pellicer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ionică Nedelcu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aridani González Ríos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Després de 20 minuts, borjaboada va veure com el seu jugador Larry Westend havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Raúl Murcia entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de borjaboada, en Enrique Carrizo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.