Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ad Laguna (310798) - At. Mundicuina (30786) » 305447479: T32/J8/X

Liga 305447479 Información oficial sobre el partido 305447479 en Hattrick

22.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.42 (96125)

los silva Alineación oficial del equipo 'los silva' en el partido 0 - 7 Pagafantas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pagafantas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
los silva Alineación oficial del equipo 'los silva' en el partido 2 - 6 Pagafantas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pagafantas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los silva

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Marmolejo de silva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Aniceto Baquerín ocupà el lloc d'en Horaci Pujolàs al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de silva quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Pagafantas F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Pagafantas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Ángel Miguel Cornel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): Horaci Pujolàs va deixar patent la seva inexperiència al minut 34, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Casimiro Janza va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Pagafantas.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36, una falta xutada per Félix Tamariz va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Pagafantas. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en León Zorrilla va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jorge Almenar per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 4
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Casimiro Janza va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pagafantas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Félix Tamariz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Félix Tamariz de Pagafantas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 38 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Pagafantas, Pedro Ruiz Corona va caure lesionat al minut 38, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.