Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Superavit (800920) - Zafranar CF (48918) » 305431395: T32/J4/IX

Liga 305431395 Información oficial sobre el partido 305431395 en Hattrick

25.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IX.1803 (177298)

Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido 5 - 2 Castellbisbal Ath Alineación oficial del equipo 'Castellbisbal Ath' en el partido
Jorge Calderón (6') 1 - 0
1 - 1 Pablo Malafaya (20')
Dennis Ebner (44') 2 - 1
Denny Möhrlein (44') 3 - 1
3 - 2 László Bagin (44')
Dennis Ebner (44') 4 - 2
Jorge Calderón (54') 5 - 2
Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido 5 - 2 Castellbisbal Ath Alineación oficial del equipo 'Castellbisbal Ath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido 2 - 1 Castellbisbal Ath Alineación oficial del equipo 'Castellbisbal Ath' en el partido
Tiene bastante suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que n'Aprenguin! FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Rafa Martínez Blázquez sempre és una garantia. Al minut 6, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jorge Calderón marcar el 1 - 0 per al nAprenguin!.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Dennis Ebner, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Rafa Martínez Blázquez va pentinar un córner cap al segon pal que Denny Möhrlein va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de nAprenguin! a 4 - 2. Dennis Ebner va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): nAprenguin! va aconseguir el 5 - 2 quan Jorge Calderón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Malafaya no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dennis Ebner estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Calderón va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): nAprenguin! va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dennis Ebner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jean Davy.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Calderón de nAprenguin! va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Ernest Girbés de nAprenguin! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): nAprenguin! va fer una substitució al minut 44. Sönke Kerßenbrock va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aubry Boulet.

Castellbisbal Ath

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pablo Malafaya que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant László Bagin va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Malafaya de Castellbisbal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Castellbisbal, en Boldizsár Gyöngyös, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.