Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marky Club de Fútbol (773354) - Javi Tiki FC (1578857) » 305345226: T32/J8/IX

Liga 305345226 Información oficial sobre el partido 305345226 en Hattrick

22.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / IX.264 (60535)

First Aid Kit Alineación oficial del equipo 'First Aid Kit' en el partido 1 - 5 union.F.C Alineación oficial del equipo 'union.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
First Aid Kit Alineación oficial del equipo 'First Aid Kit' en el partido 2 - 5 union.F.C Alineación oficial del equipo 'union.F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

First Aid Kit

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): First s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Oscar Chodes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Levente Sólyom de First es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Oppenrod de First es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Després de 37 minuts, First va veure com el seu jugador Igor Rezyapkin havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Oscar Chodes entraria per ocupar el seu lloc.

union.F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Xaime Errea que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): union.F.C agafava avantatge al minut 64 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lionel Henriette amb mestria.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip union.F.C va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lionel Henriette va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): 郑 (Zheng) 醒安 (Xingan) de union.F.C va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Xaime Errea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 5 per a union.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de union.F.C la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir 郑 (Zheng) 醒安 (Xingan) va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Svensson.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Alexander Svensson de union.F.C va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kenny Jamieson va entrar en el seu lloc.