Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Pelamonos (1602096) - Boquerones Team (49139) » 305300767: T32/J10/VIII

Liga 305300767 Información oficial sobre el partido 305300767 en Hattrick

05.02.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VIII.1518 (179061)

C.D. Pelamonos Alineación oficial del equipo 'C.D. Pelamonos' en el partido 2 - 2 las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido
Víctor Buixaderas (9') 1 - 0
Yaron Mor (43') 2 - 0
2 - 1 Ignacio González (62')
2 - 2 Fraizer Parkes (81')
C.D. Pelamonos Alineación oficial del equipo 'C.D. Pelamonos' en el partido 2 - 2 las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D. Pelamonos Alineación oficial del equipo 'C.D. Pelamonos' en el partido 1 - 6 las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Pelamonos

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Pelamonos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Víctor Buixaderas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pelamonos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, Yaron Mor va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Maurão Bosco de Pelamonos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 39, el Pelamonos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rubén Álvarez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alessandro Atzeni després que el jugador de Pelamonos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

las navizuelas

Goles Goles

  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats de navizuelas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ignacio González va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Fraizer Parkes va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El navizuelas creava perill des de la dreta al minut 32, però en Francisco Jesús Del Hoyo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ybert Lambot desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de navizuelas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio González va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ariel Bontemps va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Ybert Lambot va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Francisco Jesús Del Hoyo.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Władysław Frąckowski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Jesús Del Hoyo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joan Josep Idirin va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 18 de partit, quan un jugador de navizuelas, en Hilário Gouveia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.