Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayon, CF (775272) - Escorpiones F.C. (988840) » 305295423: T32/J5/VIII

Liga 305295423 Información oficial sobre el partido 305295423 en Hattrick

01.01.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / VIII.1423 (178966)

bardomingo Alineación oficial del equipo 'bardomingo' en el partido 3 - 1 Telepiza UD Alineación oficial del equipo 'Telepiza UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bardomingo Alineación oficial del equipo 'bardomingo' en el partido 2 - 0 Telepiza UD Alineación oficial del equipo 'Telepiza UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bardomingo

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del bardomingo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Frédéric Hébras, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Arvid Bastesen encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Frédéric Hébras anotar per a bardomingo el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a bardomingo i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 87 minuts de joc. Mentre en Johan Emilsson el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Emilsson de bardomingo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ger Voet.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Tatá Faria Costa maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Johan Emilsson estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Telepiza UD

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): En Pavlo Sokolovskiy va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 40. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Telepi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Torben Lührmann des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Telepi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kenneth Haldrup, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavlo Sokolovskiy de Telepi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Teofil Cîmpian va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Emmanuel Protat semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.