Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Villar de la Yegua (1598150) - Angelets de la Terra (1420276) » 305266487: T32/J8/VIII

Liga 305266487 Información oficial sobre el partido 305266487 en Hattrick

22.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VIII.906 (54707)

Xpress F.C. Alineación oficial del equipo 'Xpress F.C.' en el partido 1 - 1 Black Thunders !! Alineación oficial del equipo 'Black Thunders !!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xpress F.C. Alineación oficial del equipo 'Xpress F.C.' en el partido 1 - 3 Black Thunders !! Alineación oficial del equipo 'Black Thunders !!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xpress F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Xpress va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Paul García Talavera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Vittorio Simonetti gairebé va marcar per a Xpress des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dittmar Langeder va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paul García Talavera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silvère Audin al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paul García Talavera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paul García Talavera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Pascal Micheli de Xpress va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Makar Zhamojdzin no li va importar gens ni mica.

Black Thunders !!

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Bernd Bardzki va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Esteban Álvarez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Laurean Rusanu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Thunders van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Mitch MacGillivray va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mitch MacGillivray per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Noam Engler estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.