Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torreburlada (992026) - Snow_Kids (797629) » 305260491: T32/J7/VIII

Liga 305260491 Información oficial sobre el partido 305260491 en Hattrick

15.01.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VIII.799 (54600)

Onda Alineación oficial del equipo 'Onda' en el partido 4 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Onda Alineación oficial del equipo 'Onda' en el partido 4 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onda Alineación oficial del equipo 'Onda' en el partido 3 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onda

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Beto Zurita. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Onda s'avançava en el marcador després que en Beto Zurita xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Onda al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Beto Zurita. 3 - 1 pels locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Onda va augmentar la diferència quan Błażej Mlonek no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Kiko Cid va servir per deixar enrere el gegant Lassi Pekkarila al minut 40, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Nicola Dragoni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Mário Rui Bispo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harel Shazar de Onda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Adrián Paz de Onda va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Máté Dallos va prendre el seu rol al minut 84.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Manuel Salamanca va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sérgio Lima que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 10 en Adolfo Huerta ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Tomi Hamari el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tomi Hamari va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Snow_Kids que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sérgio Lima de Snow_Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Snow_Kids es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vasil Tonev no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mário Rui Bispo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Hernesto Arza no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Eugenio Reggiani va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.