Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mollet city (490410) - GOLOSA CF (1417067) » 305236618: T32/J2/VIII

Liga 305236618 Información oficial sobre el partido 305236618 en Hattrick

11.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VIII.373 (54174)

U.D. Brothers Alineación oficial del equipo 'U.D. Brothers' en el partido 0 - 0 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Brothers Alineación oficial del equipo 'U.D. Brothers' en el partido 1 - 1 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,7 % 67,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Brothers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Brothers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Radosław Bartyzel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brothers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihai Ciocan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radosław Bartyzel de Brothers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aparício Silva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

pardillo f. c.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Jules Heiermann va xutar magistralment una falta al minut 7 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): pardillo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iso Ledermüller va desviar el xut final de Ilirian Gjakova després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Florent Chauve de pardillo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pardillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jules Heiermann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Aldo Pedro Mayo de pardillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Ilirian Gjakova de pardillo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.