Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaquejida FC (1460919) - Merienda-Cena UD (1598375) » 305219211: T32/J4/VIII

Liga 305219211 Información oficial sobre el partido 305219211 en Hattrick

25.12.2010 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VIII.62 (53863)

AS Artrosikos Alineación oficial del equipo 'AS Artrosikos' en el partido 1 - 4 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AS Artrosikos Alineación oficial del equipo 'AS Artrosikos' en el partido 1 - 5 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Artrosikos

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Artrosikos va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tor Berntsen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en David Potez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Artrosikos van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Benjamin Škrgatić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Echedey Collado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Pedro Pereda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Artrosikos.
  • 212 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Al minut 46, Detlef Litweiler va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Detlef Litweiler de Artrosikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Jeremías Izaguirre de Artrosikos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Potez va prendre el seu rol al minut 38.

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Merienda-Cena es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Igli Ruda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dragiša Anđelkov de Merienda-Cena va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dragiša Anđelkov va augmentar l'avantatge de Merienda-Cena a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Merienda-Cena l'avantatge per 1 - 4. Dragiša Anđelkov en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Merienda-Cena va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Arnaud Stéphan va quedar-se sol davant el porter Jodaci Pena, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Merienda-Cena que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arnaud Stéphan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Raúl LLamazares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.