Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic TGN (48491) - FC Estrellas (121557) » 305170303: T32/J14/VII

Liga 305170303 Información oficial sobre el partido 305170303 en Hattrick

05.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VII.212 (38248)

xampions Alineación oficial del equipo 'xampions' en el partido 4 - 1 R.Sporting_de Gijon Alineación oficial del equipo 'R.Sporting_de Gijon ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xampions Alineación oficial del equipo 'xampions' en el partido 5 - 0 R.Sporting_de Gijon Alineación oficial del equipo 'R.Sporting_de Gijon ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xampions

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan José Martínez arribés a peus de Giuseppe Gaudiano, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a xampions el 1 - 1.
  • 120 Minuto 50 (Gol de falta): Miguel Arnedo va donar a xampions un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuseppe Gaudiano va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Giuseppe Gaudiano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Imanol Vagrande! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a xampions per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kent Chattell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kent Chattell de xampions va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Miguel Arnedo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de xampions estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Julien Marsollier que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

R.Sporting_de Gijon

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Spo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luciano Spinello.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Pio Comes-Franchini de Spo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter Hyskog de Spo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Vladimiro Canciller de Spo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Kevin Gabriel, que no va rendir al seu nivell habitual.