Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marín FS (438794) - Borocity (772311) » 305170169: T32/J8/VII

Liga 305170169 Información oficial sobre el partido 305170169 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.210 (38246)

pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido 10 - 0 piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
pajarrakos layetanos Alineación oficial del equipo 'pajarrakos layetanos' en el partido 9 - 0 piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pajarrakos layetanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eduardo Alaín Bombal de WHISKERIA aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): WHISKERIA va augmentar la diferència quan Eduardo Alaín Bombal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Vincent Heijne va incrementar l'avantatge de WHISKERIA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Yannick Damour va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Włodzimierz Kamiński, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Melvin Geerste va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, WHISKERIA va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eduardo Alaín Bombal, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 88 minuts quan Włodzimierz Kamiński va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Eduardo Alaín Bombal, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 8 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de WHISKERIA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yannick Damour va posar el 9 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de WHISKERIA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Alaín Bombal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 10 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Diede van Avezaat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Javier van Aalderen, de WHISKERIA, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Zé Mota el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Włodzimierz Kamiński, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

piedrafita f.C

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): piedrafita va fer una substitució al minut 83. Daniel Aliaga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rodrigo Valda del Amo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Álvaro Leal Caballero no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.