Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IES Huelin (49256) - Yuninko Carlos f.c. (123441) » 305162660: T32/J8/VII

Liga 305162660 Información oficial sobre el partido 305162660 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.76 (38112)

-Unió Esportiva Sant Andreu- Alineación oficial del equipo '-Unió Esportiva Sant Andreu-' en el partido 0 - 10 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
-Unió Esportiva Sant Andreu- Alineación oficial del equipo '-Unió Esportiva Sant Andreu-' en el partido 0 - 9 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

-Unió Esportiva Sant Andreu-

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anton Katkov es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Acacio Prada de Unió sport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Unió sport es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rayco Elcoro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ignacio Montalvo al camp.

Yuninko Carlos f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Yuninko va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Gerard Auladell va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al 16 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Yuninko augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Maestre Dávila es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Agustí Salvà va augmentar l'avantatge de Yuninko a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Unió sport. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oliverio Charro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yuninko es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 27.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Dryden Baker de Yuninko va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Maestre Dávila de Yuninko l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 57 de partit.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pedro Maestre Dávila va augmentar l'avantatge de Yuninko a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oliverio Charro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 8 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Gerard Auladell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 9 per a Yuninko.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Oliverio Charro va augmentar l'avantatge de Yuninko a 0 - 10 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dryden Baker de Yuninko es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Egbert van Geldorp.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Egbert van Geldorp ocupà el lloc d'en Bojan Vesnić al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de Yuninko quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Oliverio Charro de Yuninko es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ihintz Ibarguengoitia, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gerard Auladell ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.