Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Dudu C.F. (773269) » 305108825: T32/J2/VI

Liga 305108825 Información oficial sobre el partido 305108825 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VI.139 (14457)

La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido 0 - 3 C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido
0 - 1 Marek ?neberger (30')
0 - 2 Marek ?neberger (67')
0 - 3 Marek ?neberger (68')
La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido 0 - 3 C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido 1 - 1 C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Encina

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Encina Juan Perea quasi va assolir l'empat al minut 66 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Ariel Díaz de Encina es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aloisius Zaremba va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xavier Moragas de Encina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carles Ranera.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rocco Savarino de Encina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Jesús Mateos de Encina va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xan Pérez Melgarejo va prendre el seu rol al minut 78.

C.F.TuerceBotas

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 30 minuts, Marek Šneberger va superar per velocitat Ariel Díaz per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Teodor Garra arribés a peus de Marek Šneberger, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a C.F.TuerceBotas el 0 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marek Šneberger de C.F.TuerceBotas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 68 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Ignacio López Pilares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Rafael Cornellana va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Diego Robles va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Philippe Charmasson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diego Robles.
  • 095 Minuto 65 (Lesión): El jugador de C.F.TuerceBotas Ignasi Mira Castro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bazkoare Goienetxe va entrar en el seu lloc.
  • 096 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): C.F.TuerceBotas sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Marek Šneberger no va poder acabar el partit.