Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sergio-CF (799053) - Tassotti's FightClub (794809) » 305095699: T32/J10/V

Liga 305095699 Información oficial sobre el partido 305095699 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / V.160 (5673)

TanTan F.C. Alineación oficial del equipo 'TanTan F.C.' en el partido 1 - 3 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
0 - 1 Rudi Heijman (18')
0 - 2 Esteban Tito (26')
0 - 3 Alfonz Valastyán (33')
Stanis?aw Paw?owski (55') 1 - 3
TanTan F.C. Alineación oficial del equipo 'TanTan F.C.' en el partido 1 - 3 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TanTan F.C. Alineación oficial del equipo 'TanTan F.C.' en el partido 4 - 0 Tassotti's FightClub Alineación oficial del equipo 'Tassotti's FightClub' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TanTan F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Stanisław Pawłowski trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 78, tothom va saber perquè en Krisztián Benyó era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Israel Méndez de TanTan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Herre Paul va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de TanTan estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Tassotti's FightClub

Goles Goles

  • 139 Minuto 18 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rudi Heijman van servir per superar a l'últim defensor, en Mathias Bernet. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Tassottis cantant "Rudi Heijman selecció!"
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Esteban Tito va augmentar l'avantatge de Tassottis a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Igor Ulyanovskiy el va rematar Alfonz Valastyán amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rudi Heijman va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mathias Bernet per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Igor Ulyanovskiy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Daniel Martínez Rico va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Tassottis va fer una substitució al minut 73. Rudi Heijman va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Werner Westermayer.